Stöd & Matchning

Stöd och matchning hos INDA

Stöd och matchning är en tjänst som ger dig som arbetssökande möjlighet att få personlig vägledning i hur du kan nå dina mål – oavsett om du vill hitta ett nytt arbete eller om du vill utbilda dig. Vi ger dig en individuellt anpassad plan som innehåller verktyg och upplägg för hur vi tillsammans kan hitta rätt väg för dig. Självklart ser vi till dina personliga styrkor och förutsättningar då vi planerar för din framtid och ger dig stöd på vägen. INDA ger dig support och vägledning då vi matchar din erfarenhet, kunskap och kompetens med arbetsgivares önskemål och behov eller rekommenderar utbildning som kan passa din utveckling.

Personlig vägledning - Stöd och Matchning - Inda

Hur går det till?

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt till Stöd och matchning, tjänsten riktar sig till dig som varit arbetssökande under en längre period. Om du har rätt till Stöd och matchning har du själv rätt att välja vem som ska anlitas för tjänsten, om du väljer INDA kontaktar vi dig för ett första möte där vi tillsammans kartlägger och planerar hur din handlingsplan ska se ut. Därefter påbörjas arbetet framåt. Under processen träffas vi kontinuerligt för att stämma av och justera planen utifrån framsteg och förändringar.

Du måste vara inskriven hos Arbetsförmedlingen som arbetssökande. Arbetsförmedlingen avgör om du har rätt till tjänsten, därefter kan du själv välja vilken aktör som ska användas för Stöd och matchning.

Varför ska jag välja INDA?

Vår långa erfarenhet och kunskap på området gör att vi kan ge dig en effektiv och individuellt anpassad plan för att hitta rätt väg vidare. Vi har lång erfarenhet av att matcha arbetssökande mot arbetsmarknadens behov av olika typer av kompetens och vi ger dig dessutom tillgång till ett stabilt nätverk med många större arbetsgivare, organisationer och utbildningsaktörer, vilket gör att vi enkelt kan hitta arbete, praktik eller utbildning som passar just dig.

INDA är leverantör till Arbetsförmedlingen i insatsen Stöd och matchning på flertalet orter i Sverige. Kontaktuppgifter finns längst ner på denna sida.

Vi erbjuder Stöd och Matchning på följande språk

Svenska

Engelska

Arabiska

Polska

Somaliska

Tigrinska

Kontakta Inda Stöd & Matchning

Är du som arbetsgivare i behov av personal?

Hussein Darweesh

Regionchef

070 – 513 59 59

hussein.darweesh@inda.nu

Inda Stöd & Matchning finns på följande orter:

ÖREBRO

Olaigatan 3, 703 61 Örebro

KUMLA

Västra Drottninggatan 8, 692 33 Kumla

HALLSBERG

Esplanaden 45, 694 35 Hallsberg

HÄLLEFORS

Schillingvägen 6, 712 30 Hällefors

FILIPSTAD

Stora Torget 3D, 692 30 Filipstad

KARLSTAD

Bromsgatan 8, 653 41 Karlstad

FORSHAGA

Storgatan 66, 667 31 Forshaga

SÖDERTÄLJE

Järnagatan 6B, 151 72 Södertälje

SKÄRHOLMEN

Måsholmstorget 3, 127 48 Skärholmen

LINKÖPING

Platensgatan 25, 582 20 Linköping